Anell és una marca de joieria especialitzada en paisatge. Totes les joies estan dissenyades per la joiera Gloria Gómez Anell.

 

Extreure l’essència del paisatge és la seva passió per crear objectes artístics que es transformen en joies sobre la pell, entenent les joies com un element important de l’expressió artística.

 

"Com a dissenyadora, el meu interès pel paisatge sempre és una font d'inspiració i sempre està present en el meu treball. Normalment captem paisatges en una foto o dibuix que ens permet recordar el que ens va agradar. Però també podem capturar-los en un altre format: com a joia.

 

Com a joiera, exploro les formes de representació del paisatge per crear les meves joies. Després d’analitzar un lloc, l’obtenció de mostres i materials m’ajuda a representar les diferents categories de lectura relacionades amb l’espai i el territori. Aquesta forma de representació que mostra el paisatge descompost per capes temàtiques em serveix de base per construir les joies que identifiquen el lloc."